Reklama:

Eurespal - SKUTKI UBOCZNE (497)

Forum: Pediatria - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
03-02-2018, 12:14:33

EURESPAL - potwierdzam kołatanie serca i z tego powodu nie mogłam wcale spać. Zgłosiłam się do lekarza innego niż ten co przepisał, gdyż tamtego nie było i lekarz powiedział, że Eurespal szybko wytrąca potas z organizmu (stąd kołatanie). Dziwił się , że nie zostałam uprzedzona i nie miałam zaleconego potasu w większych dawkach. Brałam na szczęście 1 dzień, bo gdybym brała dłużej bez potasu to mógł mi uszkodzić mięsień serca. Nigdy wiecej Eurespalu. Przestrzegam innych.
gość
03-03-2018, 17:36:43

ja po eurespalu dostałem otwartego złamania prącia i nie mogłem działać przez pare tygodni. Partnerka musiała korzystać ze wspomagania a ja tylko zazdrościłem. Eh
gość
11-03-2018, 08:02:28

potwierdzam, wszystkie powyższe objawy po wczorajszym zażywaniu eurespalu. Kołatanie serca, zasłabnięcie, byłam bliska zemdlenia, musiałam zadzwonić na pogotowie. Całą resztę nocy nie ruszałam się, zeby nie stracić przytomności. drzwi od balkonu musiałam otworzyć na oścież w marcu, bo nie mogłam oddychać.
gość
19-04-2018, 12:05:49

Eurespal tak jak każdy lek bez wyjątku posiada skutki uboczne. Trzeba podchodzić do każdego leku indywidualnie. Lekarz zapisał mi ten lek gdyż jak zaznaczył , antybiotyk jest ostatecznością ponieważ robi takie spustoszenie w organizmie, że 6 m-cy trzeba, żeby organizm się zregenerował. Biorę Eurespal już 3 dzień i chwała Bogu nie odczuwam żadnych skutków ubocznych !!
gość
12-07-2018, 22:47:35

już po jednej tabletce dzwoniłam do szpitala bo nie wiedziałam co się dzieje, tak kołatało Mi serce. Pani doktor jak tylko usłyszała jakie leki zażyłam od razu wskazała na ten właśnie i kazała przyjechać
gość
27-01-2019, 20:43:24

Ludzie nie zażywajcie tego leku. Mi lekarz przepisał syrop Fosidal (ta sama substancja w składzie) i skutki uboczne są okropne, straszne zawroty głowy i zaburzenia równowagi, bałam się z łóżka wstać do toalety, meeeeega zmęczenie, lęki, strach przed zaśnięciem, kołatanie serca. Masakra jakaś !!! Byłam przerażona, tym bardziej, że mam 37 lat i jestem po ospie.. więc myślałam, że mam jakieś poważne powikłania. Dziś odstawiłam lek i czuję poprawę. W innych krajach wycofują, do Polski syf idzie, a podpłaceni lekarze przepisują !!! Rozumiem, że nie wszyscy mają skutki uboczne, ale ilość negatywnych komentarzy świadczy o tym, że z tym lekiem jest coś grubo nie tak !!!
gość
12-02-2019, 19:51:58

Treść zablokowana przez moderatora

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: