Reklama:

Eurespal - SKUTKI UBOCZNE (497)

Forum: Pediatria - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
26-02-2005, 21:57:00

witam, lekko si eprzeziebilam , dr zapisala mi EURESPAL, juz po drugiej dawce pojawily sie skutki uboczne.........'
- kolatanie serca
- ZMINIEJSZYLAM DAWKE , i tak kolatanie
- Przez nastepny dzien 24 h KOŁATANIE I BÓL SERCA
MIMO ZE ODSTAWILAM LEK !!!!

- sugeruje nie bierzcie tego leku !! do tego jest drogi !!!
b_filipek@op.pl
gość
06-10-2005, 14:41:00

Ja miałem dawke 3 razy dziennie po 1 tabletce eurespalu i mi na psychike zaczęło działać (dostałem lęków) i miałem kłócia w głowie i uczucia tzw> orzeźwienia chwilowego tak co chwila. Odstawiłem lek.
gość
08-10-2005, 15:27:00

a ja to podawalam dziecku
gość
14-10-2005, 11:29:00

Witam

Ja po tym leku stalem sie max nerwowy + bicie serca + leki i koszmary w nocy - to jakis absurd, juz wole swoj kaszel niz brac to swinstwo - francuzi go wytwarzaja - moze razem z zabami nie powoduje skutkow ubocznych...a fu z eurespalem i zabami... pozdrawiam wszystkich biedakow ktorzy stosowali to dziadostffo...
gość
21-10-2005, 19:30:00

I mnie trepnelo Eurespalem! A ju7z myslalam,ze umieram!! A tu prosze "niewinny" lek przeciw mojeje slabej chrypce!! NIGDY wiecej eurespalu!!!!!
gość
26-10-2005, 12:35:00

ja właśnie jestem w trakcie leczenia eurespalem i...żadnych skutków ubocznych nie dostrzegam...
gość
27-10-2005, 19:06:00

A u nas dzisiaj Pani doktor zapisała eurespal w syropku mojemu rocznemu dziecku. I co robić? Naczytałam się i ......
Początkująca
30-10-2005, 21:10:00

Ja tez podawałam Eurespal corci juz kilka razy i żadnych skutkow ubocznych nie było, a wręcz odwrotnie szybko przechodził kaszelek
każdy lek ma jakieś skutki uboczne, na jednych dziala na innych nie
Ala z Julką
gość
18-11-2005, 22:29:00

ten lek to świństwo!!
gość
19-11-2005, 16:10:00

Gość: Hania

Witam, zapisała Eurespal pediatra mojemu 3 msc- nemu dziecku

Córcia ma w tej chwili po 1 dawce tego SYFU juz 4 dzień straszliwą biegunkę i dostała napadów kaszlu (a była tylko lekko przeziębiona bez gorączki) - jestem przerażona, poszłam pryw do innego pediatry i chciał mi brać dziecko na oddział bo biegunka u takiego malucha to zagrozenie życia.

Ten syrop to jakaś TRUCIZNA

Sama spróbowałam (będąc zdrowa) i mało się nie po...ygałam - żałuję że nie spróbowałam zanim podałam dziecku - u mnie wystąpił po nim kaszel (nic mi nie było) i stan lękowy i musiałam lecieć po cardiol na serce

CO to za francuskie Gów..o i kto je dopuścił ??????

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: