Reklama:

Eurespal - SKUTKI UBOCZNE (497)

Forum: Pediatria - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
05-12-2005, 00:33:00

witam ja juz po jednej tabletce poczulem sie fatalnie jakies dziwne zawroty glowy jakby krew udezala do glowy (dlatego trafilem na te forum) drugim niepokojacym objawem jest brak nasienia podczas oorgazmu ODSTAWILEM LEK CZEKAM NA POPRAWE
Początkująca
05-12-2005, 21:37:00

U naszej córki bez skutków ubocznych za każdym razem działa, a kaszel ma paskudny często i ten Eurespal w syropie to w zasadzie jedyny środek, który pomaga...
Nati mama Madzi 11.04.03 i Maćka 05.08.05
gość
07-12-2005, 22:08:00

Ja kupiłem ten lek mojej siostrze, lekarz jej przepisał. Dobrze, że byłem w domu bo po zażyciu 1 tabl. dostała takich drgawek, że nieźle się przestraszyłem. Niby na ulotce piszą o takich obj. ubocznych, ale kto w ogóle te świństwo dopuścił u nas do sprzedaży??Pytałem znajomego lek. z USA i mówił że tego ich urząd nie dopuścił do leczenia, pewnie były jakieś przyczyny.
Nie polecam nikomu, a drogie to cholerstwo...
Pozdrawiam Dominik S.
gość
11-12-2005, 19:48:00

05-12-2005 o 22:37, natikow :
U naszej córki bez skutków ubocznych za każdym razem działa, a kaszel ma paskudny często i ten Eurespal w syropie to w zasadzie jedyny środek, który pomaga...
no no
gość
12-12-2005, 18:22:00

nie wiedzialam ze po eurespalu ma sie takie objawy uboczne!!! ja tez myslalam ze umieram, kazalam mezowi wolac pogotowie, ale mnie uspokoil. lęki, kołatanie, mdłosci i wielki strach!! nigdy!!!! teraz pije syrop na kaszel najzwyklejszy na swiecie...
gość
12-12-2005, 19:37:00

Kurcze, ja daje ten syrop moim 13-miesięcznym dzieciakom. Na razie nic nie zauwazyłm niepojacego, chociaz faktycznie jakby wiecej kaszlały. Dziwne.
gość
17-12-2005, 21:40:00

Ten niby lek to totalna porażka farmaceutyczna. Potraktowano nas jak małpy doswiadczalne, nie wiem czy testowano ten lek i jak znalazł sie na rynku. Po dwóch dniach stosowania tych tabletek nie widziałem zadnych widocznych skutków pozytywnych. Pojawiły sie natomiast ataki kaszłu jeszcze mocniejsze oraz miałem ataki agresji. WYRZUCIĆ DO KOSZA, NIE KUPOWAĆ, A NAPEWNO NIE STOSOWAĆ
gość
17-12-2005, 21:44:00

DO: NATIKONIE DAWAJ TEGO CÓRCE, ZAUFAJ MI JA JAK PO DWÓCH DNIACH STOSOWANIA EURESPALU PZESTAŁEM GO ZARZYWAĆ DOSTAWAŁEM ATAKÓW KASZLU, MOZE TO JEJ POMAGA ALE I WYWOŁUJE TEN KASZEL
gość
17-12-2005, 21:46:00

DO: NATIKOW
NIE DAWAJ TEGO CÓRCE, ZAUFAJ MI JA JAK PO DWÓCH DNIACH STOSOWANIA EURESPALU PZESTAŁEM GO ZARZYWAĆ DOSTAWAŁEM ATAKÓW KASZLU, MOZE TO JEJ POMAGA ALE I WYWOŁUJE TEN KASZEL
Początkująca
18-12-2005, 21:10:00

Witam Wszystkich. Kilka dni temu moja 4-miesieczna córeczka dostała kataru. Poszłam z nią do lekarza a ten przypisał jej EURESPAL. Dostała go zaraz po powrocie. Chwilę po tym dostała ostrej biegunki. Po biegunce przyszły wymioty. W sumie 4 godziny po wzięciu EURESPALU przyjechało pogotowie i zabrało córeczke do szpitala z odwodnieniem. NIGDY WIĘCEJ EURESPALU. To trucizna która powinna zostać wycofana z aptek. Leżałam z córeczką 3 dni w sali z dziećmi chorymi na zapalenie oskrzeli ale to już inny temat. Pozdrawiam i uprzedzam wszystkich!!!

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: