Reklama:

Gdzie Centrum Rehabilitacyjne ? (39)

Forum: Rehabilitacja dzieci

gość
04-04-2015, 09:28:19

Oprócz turnusów można też poszukać rehabilitanta, który będzie ćwiczył indywidualnie z dzieckiem i wykona ocenę prawidłowego rozwoju. Ze swojej strony polecić mogę gabinet BEST CARE w Plewiskach pod Poznaniem. Ćwiczenia i nowoczesna terapia: Bobath, Weronika Sherborne itd.
gość
30-06-2015, 11:17:56

Bardzo fajnym i przyjaznym ośrodkiem jest Olinek w Warszawie, mają wyspecjalizowaną kadrę terapeutów. Wprowadzili nowe terapie komora hiperbaryczna, bierznia wodna, ndt-bobath - można o nich poczytać na ich stronie olinek.com.pl Bardzo gorąco polecamy !
Początkująca
01-07-2015, 09:41:20

Nowoczesnym ośrodkiem, który posiada bogatą ofertę dla dzieci 0+ jest podwarszawskie centrum rehabilitacji ortopedycznej i neurologicznej w Kierszku. W zespole są doświadczeni terapeuci specjalizujący się w Terapii Integracji Sensorycznej.
gość
10-07-2015, 13:33:36

Ja znam świetną rehabilitantkę z Warszawy! Cudowną do dzieci! Nazywa się Małgosia Urbaś i przyjmuje w przychodni Medintel na Wilanowie. Chodziłam tam z moją 5letnią córeczką i widzę ogromną poprawę. Poza tym moja mała bardzo polubiła panią Małgosię. Gorąco polecam!
gość
04-02-2016, 11:29:25

Co sądzicie o Przychodni Ortomasters w Marina Mokotów? chodzę tam z Synem Kostkiem na ćwiczenia do Pana Wojtka, niby miło jest. ten ortopeda Nowak nawet się uśmiecha jak na doktora ale szukam miejsca gdzieś bliżej szpitala banacha. poradzicie coś?
Danie tata Kostka
gość
04-02-2016, 11:34:07

Treść zablokowana przez moderatora

gość
06-04-2016, 09:54:50

A próbowałaś w fizjomaxie, ja tam chodziłam do fizjoterapeuty, co prawda nie wiem czy dzieci też tam przyjmują, ale [url=http://znajdzlekarza.pl/kinga-podsiadlo/fizjoterapeuta/warszawa]fizjoterapeutów mają wspaniałych[/url]
gość
20-10-2016, 13:30:53

Jeżeli chodzi o dzieci to od siebie polecam Centrum Rehabilitacyjno Medyczne Norman, które mieści się w Koszalinie. Byłam tam z synkiem z niepełnosprawnością sprzężoną na 3 turnusach rehabilitacyjnych. Dzięki terapeutom tam pracującym zrobił bardzo duże postępy, stał się stabilniejszy, zaczął stawiać swoje pierwsze kroki. Dużo zawdzięczam terapii oryginalnym urządzeniem PAJĄK, które tam mają. Nie mylić z klatkami, które są podrabiane w wielu ośrodkach, bo ten temat też przerabiałam - zero efektów i wieszanie dzieci na pseudo linach. Uważajcie na tego typu miejsca. Po więcej informacji zapraszam do kontaktu. Chętnie pomogę.
Forumowiczka
24-10-2016, 09:14:09

My chodzimy do fizjoterapeutki w Krakowie w Synapsie [url=http://znajdzlekarza.pl/natalia-dabrowska/fizjoterapeuta/krakow]Pani Natalia Dąbrowska[/url] jest jedną z lepszych specjalistek na jakie trafiłam, sumienna, a przede wszystkim umiejąca wysłuchać pacjenta. Ja to taka maruda jestem, a podczas zabiegów na kręgosłup pani Natalia wszystkiego cierpliwie wysłuchiwała.
gość
11-11-2016, 22:23:03

Osobom z małopolski polecam ośrodek w Jadownikach Mokrych, korzystaliśmy z turnusu dwa razy , można też dojeżdzać (z Krakowa nie jest daleko)

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: