Reklama:

materac dla noworodka (224)

Forum: Pediatria - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
21-02-2013, 10:33:01

Gość 2010-04-08 20:01:58 Kupiłam materac Oscar w sklepie http://www.jmbnet.pl
Mój Maciek śpi na nim od kilku miesięcy i jestem w 100% zadowolona z tego materaca. Jest antyalergiczny, wygodny i solidnie zrobiony.
Ale kto tu ma być zadowolony?
gość
19-04-2013, 07:36:12

moja córa śpi na materacu lateksowo kokosowym vitmat.
Śpi spokojnie nie budzi się za często chętnie przebywa w łózeczku więc myślę że jest zadowolona :)
gość
20-05-2013, 07:52:04

http://ortopedyczne-materace.pl/index.php?route=product/category&path=71
prosze tu zajrzeć - ciekawa oferta materacyków dziecięcych
pozdrawiam
Anna
gość
20-05-2013, 22:43:21

Gość 2010-09-19 16:49:04 Lateksowy zdecydowanie TAK .
Materace lateksowe mają plusów. Najważniejszymi cechami w tym przypadku sa:
1. Nie zagnieżdżają się w nich grzyby i mikro ustroje.
2. Nie ulegają deformacji z biegiem czasu.
3. Sa najczesciej polecane alergikom.
Jedynym slabym punktem jest pokrowiec, ktory bez trudu mozna zdjac wyprac.
Dziwi mnie wciskanie wszystkim mlodym rodzicom kokosowych cudeniek nie koniecznie tanich. Prosze sprawdzic jak sa produkowane wkladki kokosowe.
pozostaje jeszcze pytanie co z zasikanym materacem kokosowym ? Nie slyszalam o sposobach czyszczenia wkladki kokosowej.
Sporo czytalam na ten temat bo to w koncu chodzi o moje malenstwo. zdecydowalam sie na zalup lateksu w salonie materacy www.FabrykaSypialni.pl kolo Legionowa. serdecznie polecam milą obsluge no i bardzo elegancki salon.
Pozdrawiam
i ta miła i elegancka obsługa nie wspomniała jak silnym alergenem może być naturalne mleczko kauczukowe? Bo moze byc i to jak. Spróbujcie zmoczyc lateks - nadaje sie do śmietnika bo sie kruszy. chcecie eksperymentowac na dziecku czy akurat ma na niego alergie - brawo. Najbardziej obojętna jest pianka wysokoelastyczna i oddycha lepiej niz lateks. Zrobilam rozeznanie i wiekszosc sprzedawcow nie ma o tym bladego pojecia. A z pianki wysokoelastycznej kupilam w www.sypialnia.net . Jedyni nie polecili lateksu dla noworodka i dlatego im zaufalam
Początkujący
21-05-2013, 10:03:44

Najlepiej zainwestuj w materac lateksowy jest on trochę droższy niż pozostałe, na tej stronie: http://www.materace-warszawa.pl/materace.html możesz sobie poczytać o nich.
gość
22-05-2013, 23:05:56

Papież kiedy umarł miał 85 lat - 8+5=13
Godzina śmierci: 21:37 - 2+1+3+7=13
Data śmierci: 02.04.2005 - 0+2+0+4+2+0+0+5=13
Postrzelony 13 Maja
9301 dni pontyfikatu - 9+3+0+1=13
Zmarł w 13 tygodniu roku.
JAN PAWEŁ DRUGI - 13 liter
czy to zbieg okoliczności ?
prześlij to dalej niech inni myślą...
Sorry, ale musi się spełnić. ...
Pomyśl sobie życzenie a zobaczysz co sie stanie...
Zacznij myśleć o czymś czego naprawdę pragniesz,
To funkcjonuje.
...Osoba, która mi wysłała ta wiadomość powiedziała, ze jej życzenie
spełniło sie w 2 dni po odczytaniu tej wiadomości.
Wypowiedz życzenie jak skończy sie
odliczanie:
10...
09...
08...
07...
06...
05...
04...
03...
02...
01...
***Wypowiedz życzenie***
Wklej te wiadomość w ciągu 10 minut do 10 komentarzy
Jeśli tego nie zrobisz stanie się
przeciwność Twojego życzenia
gość
13-06-2013, 08:17:52

ja również zaliczam się to osób, które preferują materace lateksowe. chociaż kiedy kupowałam materac sprzedawca polecał mi lateksowo - kokosowy. Nie ukrywam że miałam dylemat który wybrać. Na wybór przeważył u mnie rozmiar (140x70cm). Ja zdecydowałam się na materac lateksowy firmy Vitmat - bo oprócz tworzywa, bardzo spodobały mi się ciekawe rozwiązania i pokrowiec, który jest bardzo miękki, puszysty.
gość
13-06-2013, 08:18:20

ja również zaliczam się to osób, które preferują materace lateksowe. chociaż kiedy kupowałam materac sprzedawca polecał mi lateksowo - kokosowy. Nie ukrywam że miałam dylemat który wybrać. Na wybór przeważył u mnie rozmiar (140x70cm). Ja zdecydowałam się na materac lateksowy firmy Vitmat - bo oprócz tworzywa, bardzo spodobały mi się ciekawe rozwiązania i pokrowiec, który jest bardzo miękki, puszysty.
gość
14-06-2013, 07:11:56

J ateż kupiłam dla mojej anieli materacyk vitmat bardzo fajny i z lateksu jestem zadowolona i nie rozumiem tego postu z uczuleniami na lateks bo tam jest wyodrębnione bialko naturalne które to jest głównym alergenem.
gość
21-06-2013, 19:19:35

materacyk lateksowy hevea służy już 3 rok - druga pociecha się na nim wyleguje a pewnie i jeszcze dla wnuków będzie bo nie widać żeby się jakoś zużywal

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: