Reklama:

Moje dziecko je tylko mleko modyfikowane (134)

Forum: Karmienie niemowląt

gość
28-11-2019, 13:06:27

Moja córka ma 2 -latka i pije tylko mleko modyfikowane z dodatkiem kaszki. Inne produkty tylko podkubie i nie chce jeść. Nie przybiera na wadze. Proszę o pomoc i informacje od pani psycholog z Warszawy. Mój e-mail agnieszka_olek@o2.pl.
gość
25-03-2020, 15:03:06

Ja również mam 2 letniego syna i oprócz mleka modyfikowanego wypija mleko kozie, je sery kozie jako, że jest mega alergikiem i nawet te bez laktozy uczulają. Zauważyłam, ze wszystkie popełniamy ten sam błąd i dziecko w ciągu dnia praktycznie ma każdy SŁODKI posiłek. Gdy mój syn miał ok 9 miesięcy jadl nawet kotlety zupy wszystko co się podało, szynke itp teraz mówi na to fuj. Zaczęłam od początku przede wszystkim ograniczyłam picie z butelek ze smoczkiem tak aby zniechęcić piciem mleka z kubka. Zaczęłam gotować różne zupy ale trochę gestsze najb lubi krupnik. Ogólnie nadal wybrzyda i nie chce jeść dań ale z talerza zje np same frytki pieczone lub z oleju lub ziemniaki innym razem zjadł marchewkę. Często je ser, prosi o budyń, kaszę, płatki jogurty zawzze gdzieś jednak próbuje wymusić słodki posiłek ale walcze z tym aby zaczął próbować rzeczy nie slodkich. Wody nigdy nie chciał pić wiec rozcienczalismy swojskie soki z woda. Mam nadzieję, że nam sie uda. Pamietam,ze ja tez bylam takim niejadkiem i potrafilam w kółko jeść to samo aczkolwiek chciałabym aby on dostarczał trochę wiecej witamin z warzyw czy owocow.
gość
24-06-2020, 19:21:21

Treść zablokowana przez moderatora

gość
18-08-2020, 16:04:56

Równiez prosze o infornacje na maila jesli ktos tu jeszcze zaglada. Moja coreczka ma dwa latka i tez nie chce nic jesc.
olgakrzyzan@wp.pl
gość
07-03-2021, 17:02:32

Witam jak zagląda tu jeszcze jakas mama ktora dostala takie wytyczne poprosze o pomoc moj mail wiolus1004@o2.pl
gość
24-07-2021, 11:01:15

może warto spróbować innego mleka? U nas sie sprawdziło mleko hipp bio combiotik, zero problemów z brzuszkiem, trafilismy na to mleko po kilku innych i w końcu to podpasowało
gość
19-08-2021, 11:09:33

zagląda tu jeszcze jakas mama ktora dostala takie wytyczne.Proszę o pomoc. Umnie mój trzyletni syn równiez nić nie chce jeść tylko mleko modyfikowane. Moj mail: koska96@op.pl.
Proszę o pomoc.
gość
02-11-2021, 12:19:15

Gość 2012-11-29 07:50:27
Witam,
mam synka 3 latka skończył w lutym. Rozwija sie bardzo dobrze i ma niespozycte poklady energi ale jest problem z jedzeniem. Otoz Patryczek je tylko mleko modyfikowane, nic wiecej, nie chce wogole widizec innego pokarmu, nie chce pic...Co robic?????????????
Probujemy z mezem na rozne spsosoby ale nic nie pomaga, on po prostu nie ma na nic apetytu, nawet na slodycze. Ja nie pracuje i Patryk jest ze mna bo nie dostal sie do przedszkola. Co by Pani poradziala w tej sytuacji?
gość
02-11-2021, 12:19:47

Gość 2021-08-19 13:09:33
zagląda tu jeszcze jakas mama ktora dostala takie wytyczne.Proszę o pomoc. Umnie mój trzyletni syn równiez nić nie chce jeść tylko mleko modyfikowane. Moj mail: koska96@op.pl.
Proszę o pomoc.
gość
02-11-2021, 12:20:09

Gość 2021-08-19 13:09:33
Proszę o pomoc.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama: