Moja córka ma 2 -latka i pije tylko mleko modyfikowane z dodatkiem kaszki. Inne produkty tylko podkubie i nie chce jeść. Nie przybiera na wadze. Proszę o pomoc i informacje od pani psycholog z Warszawy. Mój e-mail agnieszka_olek@o2.pl.
Treść zablokowana przez moderatora
Gość 2012-11-29 07:50:27
Witam,
mam synka 3 latka skończył w lutym. Rozwija sie bardzo dobrze i ma niespozycte poklady energi ale jest problem z jedzeniem. Otoz Patryczek je tylko mleko modyfikowane, nic wiecej, nie chce wogole widizec innego pokarmu, nie chce pic...Co robic?????????????
Probujemy z mezem na rozne spsosoby ale nic nie pomaga, on po prostu nie ma na nic apetytu, nawet na slodycze. Ja nie pracuje i Patryk jest ze mna bo nie dostal sie do przedszkola. Co by Pani poradziala w tej sytuacji?
Gość 2021-08-19 13:09:33
zagląda tu jeszcze jakas mama ktora dostala takie wytyczne.Proszę o pomoc. Umnie mój trzyletni syn równiez nić nie chce jeść tylko mleko modyfikowane. Moj mail: koska96@op.pl.
Proszę o pomoc.
Gość 2021-08-19 13:09:33
zagląda tu jeszcze jakas mama ktora dostala takie wytyczne.Proszę o pomoc. Umnie mój trzyletni syn równiez nić nie chce jeść tylko mleko modyfikowane. Moj mail: koska96@op.pl.
Proszę o pomoc.
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.