Reklama:

PSYCHOLOG DZIECIĘCY - SZCZECIN (44)

wątek zamknięty, nie można dodawać postów

Forum: Pediatria - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
18-08-2014, 11:14:55

Treść zablokowana przez moderatora

gość
19-08-2014, 09:08:40

ja bylam u Pana Błażeja ze sobą, bo miałam depresję - potem przychodziłam też z rodzicami, bałam się tych wizyt, ale było dobrze, a po depresji nie ma śladu - przynajmniej na razie - mam teraz już 18 lat
gość
26-08-2014, 10:52:26

widać ze opinie pani Magdy pisze jej mąż
gość
24-07-2015, 13:39:55

Bardzo jestem zadowolona z terapii psychodynamicznej jaką dla mnie prowadzi pani Pola Szarwiło - Węgielska . Sama jestem psychologiem z zawodu i taka terapia była mi potrzebna, żeby lepiej zrozumieć siebie, odkryć pewne mechanizmy, żeby móc później lepiej pomagać innym. Warto zajrzeć na FB pani Poli – facebook.com/psychoterapiaWSzczecinie. Można zadawać pytania, ogólnie więcej dowiedzieć się na temat sposobu prowadzenia terapii, czyli jak to wygląda w praktyce.
gość
30-01-2016, 10:51:04

Polecam panią Karolinę Drelich - psycholog, pedagog, psychoterapeuta. Nie tylko diagnozuje problem ale również prowadzi terapię małych dzieci. Problemy z moją córką zaczęły się podczas rozwodu. Pani Karolina profesjonalnie podeszła do sprawy - poprowadziła terapię mojej córki. Szybko wzbudziła jej zaufanie, dała poczucie bezpieczeństwa (mi również). To bardzo cierpliwa, ciepła i życzliwa osoba. Efekty które ja dostrzegałam u dziecka to większy spokój, umiejętność mówienia co leży jej na sercu. Pani Karolina pomogła mi zrozumieć z jakimi emocjami zmaga się moje dziecko. Jestem wdzięczna, że pomogła jej przez to wszystko przejść. Pomaga nie tylko dzieciom ale również nam rodzicom. Z tego co wiem to pracuje z przedszkolakami i nieco starszymi dziećmi, udziela porad rodzicom. Serdecznie polecam!
gość
11-02-2016, 12:22:45

Moja córka zamknęła się w sobie i nie chciała z nikim rozmawiać, nie wiedziałam juz co robic, postanowiłam skorzystać z pomocy psychoterapeuty i zaprowadziłam ja na tereapię do Pani Poli Szarwiło-Węgielskiej. Pani doktor ma fantastyczne podejście do dziecka, moja córka otworzyła się, jest radosna i bardzo zmieniła sie od czasu pierwszych spotkań z Pania Polą. Bardzo jej dziękuje za tak wspaniałą terapie dla mojego dziecka, Z czystym sercam polecam wszytskim rodzicom!
gość
05-09-2016, 19:06:25

Polecam psychoterapeutke z Carpe Diem Panią Adrianne. Chodze juz od jakiegoś czasu i wiele sie dowiedziałam i nauczyłam. Ale jezeli ktoś myśli ze terapeuta poda na tacy jak macie postepywać ze swoimi problemami. To myslicie błednie. Samemu w okreslonym czasie dojdze do rowiazania problemu. I tak czytam wasze posty. Czy terapeuta skuteczny cz nie...? Jezeli ty chcesz gotowej odp. Bez twojego zaangażowania i zrozumienia. To według takiego myslenia zaden terapeuta nie bedzie dobry. Jeszcze wiele przed wami nauki aby dowiedziec sie czmjest terapia.
gość
12-09-2016, 10:43:25

Mam przekonanie do pani Poli Szarwiło – Węgielskiej. Pierwszy raz się do niej zgłosiłam jakoś na końcu zeszłego roku i od tamtego momentu korzystam z jej terapii regularnie. Przyjmuje na Swarożyca, ma też swojego FB gdzie regularnie wrzuca felietony, gdzie można też jej pytania zadawać.
gość
09-10-2016, 11:05:23

mocie może namiary na Panią doktor Arletę Trych, dostałam numer od koleżanki, której pomogła z dziećmi w podobnej sytuacji ale już nie aktualny
Google mi jej nie znajduje
pleess pomóżcie czy ona jeszcze przyjmuje ?
gość
13-10-2016, 08:26:28

nie Arleta tylko Aneta Aneta Trych
Ja chodzę do niej na Jagiellońską - byłam już 2 razy i powiem że jestem zadowolona (w porównaniu do poprzedniej)
nie wiem czy jest sens podawać numer bo może się okazać, że za jakiś czas będzie nieaktualny
teraz możesz znaleźć na nią namiary na stronie sapientia.pl i poradnia.sapientia.pl ale najlepiej wpisywać Aneta Trych albo Aneta Trych Szczecin i Google na pewno Ci znajdzie
mam nadzieję, że Ci pomogłam

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: