Reklama:

PSYCHOLOG DZIECIĘCY - SZCZECIN (44)

Forum: Pediatria - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
14-10-2016, 15:10:08

Mam przekonanie do pani Poli Szarwiło – Węgielskiej. Pierwszy raz się do niej zgłosiłam jakoś na końcu zeszłego roku i od tamtego momentu korzystam z jej terapii regularnie. Przyjmuje na Swarożyca, ma też swojego FB gdzie regularnie wrzuca felietony, gdzie można też jej pytania zadawać.
gość
27-10-2016, 20:02:49

przeglądam to forum i znalazłam:
Gość 2016-09-12 12:43:25
Mam przekonanie do pani Poli Szarwiło – Węgielskiej. Pierwszy raz się do niej zgłosiłam jakoś na końcu zeszłego roku i od tamtego momentu korzystam z jej terapii regularnie. Przyjmuje na Swarożyca, ma też swojego FB gdzie regularnie wrzuca felietony, gdzie można też jej pytania zadawać.
ciekawe jedna osoba taki sam wpis czy może 2 w takiej samej sytuacji ?
A może raczej Pani Pola sam to sobie wpisuje?
Ja do Pani Poli Szarwiło – Węgielskiej się nie wybiorę
wstyd
sprawdzę innych z tego forum
gość
15-11-2016, 21:37:45

Gość 2016-10-27 22:02:49
przeglądam to forum i znalazłam:
Gość 2016-09-12 12:43:25
ciekawe jedna osoba taki sam wpis czy może 2 w takiej samej sytuacji ?
A może raczej Pani Pola sam to sobie wpisuje?
Ja do Pani Poli Szarwiło – Węgielskiej się nie wybiorę
wstyd
sprawdzę innych z tego forum
Ja przeczytałam od początku i jeszcze znalazłam to
Gość 2015-07-24 15:39:55
Bardzo jestem zadowolona z terapii psychodynamicznej jaką dla mnie prowadzi pani Pola Szarwiło - Węgielska . Sama jestem psychologiem z zawodu i taka terapia była mi potrzebna, żeby lepiej zrozumieć siebie, odkryć pewne mechanizmy, żeby móc później lepiej pomagać innym. Warto zajrzeć na FB pani Poli – facebook.com/psychoterapiaWSzczecinie. Można zadawać pytania, ogólnie więcej dowiedzieć się na temat sposobu prowadzenia terapii, czyli jak to wygląda w praktyce.
"sama jestem psychologiem" i tak bardzo reklamuję konkurencję! idźcie do niej nie do mnie
HEHE rozpracowałyśmy psychologa, szkoda że z własnym dzieckiem nie jest tak łatwo
gość
28-11-2016, 19:02:47

Witam,
Rozwodzę się z mężem i mamy problem z dziećmi - przeczytałam wasze posty, zadzwoniłam do 2 osób i umówiłam się z Panią Trych,
Pierwszą wizytę mamy 1 grudnia!
Jestem pełna obaw ale i nadziei - jak będzie lipa to ją obsmaruję
gość
29-12-2016, 09:32:52

Czy ktoś z was chodizł do psychologa do evomedu na dubois?? będę wdzięczna za info
gość
17-06-2017, 11:02:19

Witam.
Przedstawię swoją sytuacje.
Jestem ojcem prawie 3 letniego synka po rozwodzie z jego matką.
Jego matka sprawuje nad nim opiekę lecz cały czas odstawia go do byłych teściów ona zaś wycieczkuje sobie w ty czasie. Była żona nęka mnie z celów finansowych chodź dla syna płace alimenty regularnie po 1100zł na miesiąc (sam się na takie zgodziłem) lecz jeszcze jest jej mało i od jakiegoś czasu zaczęła manipulować moim synem co sama mi napisała że od moich relacji z nią zależeć będą moje relacje z synem więc ze względu na jego dobro powinienem robić to co ona chce . Obawiam się że u niej jak i w domu jej rodziców synek jest nastawiany przeciwko mnie i mojej rodzinie a do tego jest straszony cały czas bo budzi się w nocy z płaczem a nawet nazwał bym to histerią mówiąc " babcia nie " " zostaw mnie " i "dlaczego" od 2 miesięcy zaczyna się zamykać w sobie i jak odbieram go na weekend który jedzie do mnie to nic nie mówi albo boi się mówić.
Proszę pomóżcie gdzie mogę zwrócić się o pomoc. może jakiś psycholog dziecięcy mógłby z nim porozmawiać co tam się dzieje jak on tam zostaje dniami a czasami tygodniami. Boje się o zdrowie i dobro mojego syna. Pomocy
gość
20-06-2017, 13:36:34

Treść zablokowana przez moderatora

gość
24-01-2019, 18:38:22

Ja polecam Martę Żuchowską.Pomogła nam z naszym synem, również z napadami agresji i w ogóle problemy w przedszkolu. W sumie to przypadkiem do niej trafiłam z polecenia znajomej.
gość
09-08-2019, 13:25:35

gość
02-03-2022, 10:30:44

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: