Reklama:

Moje dziecko je tylko mleko modyfikowane (134)

Forum: Karmienie niemowląt

gość
20-08-2017, 21:36:40

witam. proszę serdecznie o pomoc. mam bliźniaków 2 lata. obaj od ponad pół roku jedza wyłącznie mleko i kaszki. tak jak w powyższych przykładach lekarze nie potrafią pomoc. annamajcher1@o2.pl
gość
24-08-2017, 10:27:35

Witam bardzo bym prosiła o wytyczne od pani psycholog. Moj adres e-mail : ilonka.n@o2.pl. pozdrawiam serdecznie
gość
02-09-2017, 06:33:07

Witam i bardzo proszę o informację na maila slawekwil@gmail.com z góry dziękuję.
Początkująca
05-09-2017, 16:31:34

Może warto więc zmienic lekarzy. Nie rozumiem jaki jest problem
[url=http://sportpills.pl/goji-berry-500-opinie/]Goji berry 500 opinie[/url]
gość
08-09-2017, 15:12:01

Moj syn jak miał półtora roku złapał wirusa, wymiotował 7 razy w ciągu 3 godzin. Wylądowaliśmy na pogotowiu gdzie dostał 2 kroplówki, potem przez prawie 2 tygodnie miał biegunkę i wtedy przestał jeść. Do tej pory jadł wszystko: zupy, drugie dania, warzywa, owoce, musy, kaszki mojej roboty, mięsa, rybę. Odkąd zachorował nie chciał nic tylko mleko i kupne mleczne kaszki. Próbowałam wszystkiego co się da. Raz dziennie udawało mi się mu wcisnąc trochę zupki lub słoiczka z owoca.
Aż pewnego razu po 5 miesiącach walki powiedziałam dość. Miał prawie 2 lata i wszystko rozumiał więc powiedziałam - dostaniesz mleko jak zjesz trochę czegoś innego. Jeśli nie zjesz tego co ci daje (dawałam mu wybór 3 rzeczy) - mleka nie będzie wcale. I tak po 3 dniach płaczu (mojego i jego bo serce mnie bolało jak przeraźliwie płakał), pękł. Zaczął jeść. Nie było to tak jak wczesniej ale jadł dużo różnych rzeczy. 12 zup, ogórka, pomidora, moje kaszki z owocami, pulpety, kotlety, ryby, placki z owocami, naleśniki, makaron, kurczaka, banany, kanapki.
Teraz po roku od tamtej choroby złapaliśmy znowu wirusa i jest ten sam problem. Jestem twarda. Dostaje mleko jak wstaje i jak idzie spać. Mineły 3 dni płaczu za mlekiem bo woła tylko mleko i ciastka i znowy zaczyna jeść.
Oto moja rada: postawić na swoim i nie dawać mleka albo dawać go dopiero jak zje coś innego i ograniczyć jego ilośc znacznie. Kiedyś usłyszałam - dziecko samo się nie zagłodzi, jak zgłodnieje to zje wszystko co mu dacie, najważniejsze to nie poddawać się.
gość
11-09-2017, 05:32:57

Proszę o rady i wytyczne od pani psycholog w sprawie niejadkow corka pije wyłącznie mleko modyfikowane Anias287@wp.pl
gość
16-09-2017, 20:42:41

Witam, u nas ten sam problem jedzenia praktyczne mleka raz jest lepiej i je więcej produktów stałych, a raz tak, że wszystko przegrywa z mlekiem, a ja czuje, że warjuje z niepokoju.
Córka ma w tym momencie prawie 14 miesięcy waży 11,200 wygląda ładnie i bardzo ładnie się rozwija jest bardzo inteligentna, ale z jedzeniem jest czasem kosmos i też bardzo się boję, że to mleko jej tak zostanie boję się, że jej będzie brakować witamin i żelaza i warjuje z niepokoju i też proszę o jakieś rady na e-maila Monika88-1988@o2.pl i z góry dziękuję.
Pozdrawiam.
gość
21-09-2017, 16:16:30

Witam,mam podobny problem z corka,ktora skonczyla juz 3lata a od czasu kiedy skonczyla rok je tylko manne I serki. Czasem gdy zawola ciastko czy chlebek lize jezyczkiem a kiedy jakis okruszek zostanie jej na jezyku strasznie panikuje I juz nie chce.Dodam ze do roku czasu jadla zupki,ziemniaczki z sosami,musy owocowe itp,Rozne proby,sposoby zeby czegos sprobowala teraz koncza sie niepowodzeniem.Dziennie zjada 6do 8 seekow I manne na przemian tak.Jesli jest mozliwosc to bardzo bym prosila o te wytyczne od Pani psycholog na maila Martyna.Skoczek@onet.pl .mam nadzieje ze doczekam sie wiadomosci,moze wreszcie cos pomoze,z gory dziekuje
gość
15-10-2017, 16:33:24

Witam, ja tez bardzo proszę o maila ze wskazowkami od pani psycholog. Moja dwulatka pije duzo mleka i rzadko zje cos innego, a o posmakowaniu nowosci nie ma mowy. Wspólne posilki, urozmaicone dania i wybór posilkow nie pomagają.
Moj mail sylwiakrygier7@gmail.com
Z gory dziękuję i mam nadzieje ze ktos wysle:)
gość
20-10-2017, 10:06:13

Witam. Ja tez prosze o info . 25kasia8@wp.pl

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: