Witam Was mamy, i ja muszę poprosić o wskazówki od tejże pani psycholog, mój synek ma 2,5 roku i podobnie jak u Was- do ok roku nie było kłopotów, jadł wszystko, potem wcisnąć co innego niż mleko już bardzo ciężko . Mój mail to: martysiaj@interia.pl z góry dziękuję!!!
Witam serdecznie. Bardzo proszę o wytyczne od Pani psycholog na emaila basia-sz@tlen.pl. Czy któraś z mam je stosowała czy ktos odwiedział tą Panią? a może jesteście w stanie polecić kogoś na śląsku? bardzo proszę o pomoc. Syn 2 latka je tylko serki waniliowe i pije mleko modyfikowane. odrzucił wszystko co wczesniej jadł a i tak było tego niewiele (zupa pomidorowa, rosół i klopsy:( ) jestem w takim stanie psychicznym ze nie wiem czy teraz on bardziej potzrebuje pomocy psychologa czy ja :( pozdrawiam
I jak też poroszę jeśli któraś z zaglądających tu mam posiada jeszcze te wytyczne.Email nmp250315@vp.pl.Mój syn 33 m-ce, równiez, jak u koleżanki powyżej tylko serki i mleko czasami sucha bułka lub krakers.U nas sytuacja trwa już od ponad roku,w tej chwili jesteśmy wstępnie umówieni na wizytę diagnostyczna do Inowrocławia,ale to dopiero za 2 m-ce.Podejrzenie neofobii.
Witam. Mam nadzieje ze ktoras mama z otrzymanymi wytycznymi jeszcze tu zajrzy bo ja juz rozkladam rece z moja prawie 3 letnia coreczka. Je tylko kaszke, danio i suchy chleb. Moj mail to iwonalisowska@onet.pl prosze o pomoc bo mala miala problemy z zelazem ktore bylo na poziomie prawie 0, okropne zaparcia. A jak byla mlodsza to kazda zupke zjadla, rozne owoce, udka z kurczaka, piersi i rozne inne rzeczy
Również rozkładam ręce :( syn ma 20 miesięcy, oprócz mm je tylko jogurty, wafle ryżowe i kabanosy. Gdy widzi talerz z jedzeniem wpada w furie. Jeśli zagląda tu któraś mama i zna wytyczne od Pani psycholog to proszę o kontakt kasia1.moze@wp.pl
U mnie od kilkunastu dni ten sam problem. Maluch nie chce niczego poza mlekiem modyfikowanym. Przy zupce histeria chociaż wcześniej jadł bez problemu. Nie chcę niczego trzymać w rączce. Mały ma 15 miesięcy, wcina deserki owocowe, danonki, ale nie chcę ani chleba ani nic innego. Już nie wiem co robić. Jeśli ktoś ma wskazówki od pani psycholog bardzo proszę o podesłanie na adres kkina1@wp.pl
Witam Serdecznie. My rowniez mamy ten sam problem. Synek ma niecale 2 latka. Jesli ktos tu zaglada i posiada jakies pomocne rady bardzo prosze o pomoc. Moj mail annatutek@wp.pl. Pozdrawiam Ania.