Treść zablokowana przez moderatora
Gość 2015-05-19 23:51:06Gość 2012-12-25 21:14:16Gość 2011-08-25 11:42:48 Witam. Przeczytałam ten cały wątek. Co mogę powiedzieć, jest w negatywnym wpływie masturbacji na psychikę młodego chłopca trochę racji. My także mieliśmy problem z synem i z jego masturbacją. Urósł on do tego poziomu, że nasz syn zaczął to robić nawet w szkole, w ubikacji i w szatni przy swoich rówieśnikach, byliśmy wzywani wielokrotnie z tego powodu do szkoły. Niestety nie pomagały rozmowy syna z nami. Chodził do psychologa, niestety nic to nie pomogło, dalej robił to w szkole i znowu został przyłapany. Łatwo tu niektórym matką pisać że to normalne, to nie jest normalne. Zaczęliśmy szukać metod w internecie, ale jakoś metody ze słoiczkiem i z rękawiczkami nie zbyt wydają nam się normalne. Znalazłam nawet informacje, wybaczcie nie wiedziałam nawet że takie coś istnieje, o męskich pasach cnoty. Zakładanych na jądra oraz penisa i zamykanych na kłódkę, ale bardziej podchodzi mi to pod zabawy erotyczne a nie pod metodę oduczenia masturbacji. Ale przejdźmy do sedna sprawy, podjęliśmy z mężem decyzję że najlepiej będzie gdy syna w pełni obrzezamy, chyba to jest najlepsza metoda, gdy inne zawiodły. Wiadomo że napletek na penisie sprawia największą przyjemność, a gdy go nie ma to sprawa masturbacji zostanie załatwiona raz na zawsze. Jednak w wieku 12 lat syna musieliśmy się liczyć z jego zdaniem, ponieważ żaden lekarz nie chciał by zrobić zabiegu w którym nie ma wskazań medycznych do pełnego usunięcia nadmiaru napletka. Syn pod naszą "namową"(nakazem) zgodził się na zabieg. Do rodziców: wystarczy zabrać synowi komputer, zakazać oglądania telewizji, całkowicie zlikwidować kieszonkowe, zabrać telefon i całą elektronikę z pokoju wraz z zabawkami. Dodatkowo dostał całkowity zakaz wychodzenia z domu, prócz wyjść do szkoły. W pokoju zostawiliśmy mu tylko łóżko, biurko i książki, ma również całkowity zakaz wychodzenia z pokoju. Pozbieraliśmy mu wszystkie jego modne ubrania, a w zamian dostał z fatygowane z lumpexu. Min. do szkoły wiosną chodził w różowym sweterku i w ogrodniczkach, a na górę ubierał damską dłuższą kurtkę z futerkiem. Zimą ubierał niezależnie czy szedł do szkoły, czy z nami do znajomych czerwony jednoczęściowy kombinezon narciarski, czapkę kominiarkę z daszkiem i rękawiczki z jednym palcem. Rękawiczki miał przez rękawy przewieszone na sznurku, mąż w piwnicy znalazł swoje stare kozaczki Relaks, też je ubierał. W szkole zostawiał kombinezon w szatni i chodził w szkole w dresie który ubierał pod kombinezon. Gdy szliśmy do znajomych, specjalnie kazaliśmy mu ubierać pod kombinezon tylko koszulkę, majtki na to ubierał rajstopy. Koszulkę i swetr nosił włożony do rajstop. Gdy rozbierał się u znajomych lub rodzinki miał wybór albo latać po domu w kombinezonie rozebranym do połowy i obwiązaną kurtką w pasie, albo w rajtuzach i sweterku.
Walczył z nami od października tamtego roku, w maju tego roku znowu wezwali nas do szkoły w związku z jego publiczną masturbacją. W październiku tamtego roku daliśmy mu propozycję że zgodzi się na obrzezanie, jednak wolał z nami walczyć, żyć bez komputera, telewizora, chodzić śmiesznie ubrany. Dał się złamać i wreszcie zgodził się na zabieg, jeszcze zostały mu 3 dni uciechy, w poniedziałek ma ustalony zabieg w prywatnej klinice. Wreszcie myślę że od nowego roku szkolnego będzie normalnym synem, gdy będzie obrzezany wreszcie wszystko wróci do normy, no i oczywiście syn dostanie z powrotem komputer, telefon i wszystko wróci do normy. Z niecierpliwością czekamy na poniedziałek. Postaram się tu jeszcze napisać czy to pomogło, ale na to trzeba poczekać aż po zabiegu zagoi się jego penis..
Ok spóźniłem się o 10 lat ale..
Znęcanie się nad synen CHECK!!!!
Odcięcie od zewnętrznego świata? Jest
Publiczne upokarzanie syna? Jest.
Psychicznie wymuszone obrzeznanie? Jest
Trauma na całe życie? Jest
Zniszczone dzieciństwo? Jest
Gratulacje dostała pani wynik 100%
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.