Reklama:

Jezu...ja mam dopiero 12 i owsiki....koniec mojego zycia..aaaa...... (127)

Forum: Pediatria - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
15-08-2008, 09:45:00

ja miałam owsiki tylko raz, gdy chodziłam do przedszkola. nigdy więcej już sie nie pojawiły.
gość
17-08-2008, 23:21:00

Treść zablokowana przez moderatora

gość
21-08-2008, 11:10:00

owsiki da się wyleczyć. tylko może dojść do powtórnego zakażenia. czego na szczęście nie doświadczyłam.
gość
19-09-2008, 21:46:00

Treść zablokowana przez moderatora

gość
03-10-2008, 19:46:00

mam 24 lata i tez zlapalam to cholerstwo, niewiem w jaki sposob, musze sie wybrac do lekarz ale troche mi wstyd, no coz jak mus to mus
gość
06-11-2008, 18:20:00

ja też mam owiski , tylko że wstydzę się powiedzieć o tym rodzicom , ponieważ w przedszkolu tez je miałam .
męczę się z nimi ponownie od półtorej roku , ale nadal wstydzę się powiedzieć o tym rodzicom .
gość
16-11-2008, 20:28:00

Ja tez mialam owsice i to dosc długo znaczy bardzo długo zawsze na jesien lub zime ale przez 3 lata ale w tym roku to było juz nie dozniesienia poczytałam troche nie jadłam słodyczy codzienie po 4 razy myłam intymne miejsca i smarowałam kremem i oliwka a i wiecie co jak czujecie e one wychodza na wieszch powyjmujcie je sobie ale zaraz umyjcie staranie rece zeby jaja nie zostały tak to by nic nie dało taki ktos tu tez pisał o zakładaniu rekawiczek na noc to prwda bo w nocy podrapiecie sie i biezemy palce do buzi a belizne to jak najczesciej zmieniamy i jak bedziecie sie myli to tamse rozszescie i dokładie przemyjcie woda a i jak nie mozecie wytrzymac to radze siedzeniew waniee z wda oczywiscie zycze wam zebyscie juz ie mieli tych 5 mm robali
gość
05-12-2008, 15:01:00

Nie bojcie sie tego ,ze rodzice sie beda z was smiac.Ja mam 13 lat i dostalem tego ochydnego czegos.Zeszlej nocy obudzilem sie 3 razy.Podeszlem do mamy i powiedzialem :
-Mamo
-Tak ?
-Mam robaki w dupie i mnie strasznie swedzi...aaaaa !!
-Jak bede u lekarza to powiem mu ,aby wypisal recepte.
I po sprawie.Teraz to juz 3 razy kiedy mam owsiki powiedzialem mamie i to samo co poprzednio odpowiedziala.Teraz biore codziennie kapiel,zmiana majtoch i ogolnie higiena.Powodzenia w walce z tym cholerstwem.......Dreszcze mnie na sama mysl przechodza.I czuje wiercenie...Nara
gość
07-12-2008, 14:44:00

18-08-2008 o 01:21, gość :

A jeżeli coś cię lekko kłuje po lewej stronie brzucha troszkę na dolę to przekichane!

A od kiedy to wyrostek jest po lewej stronie?
gość
18-12-2008, 16:15:00

Jezu ja tez nie wiem co począć, od luzszego czasu bardzo mnie swedzi odbyt, momentami az boli, wyprozniam sie ok, robie stolec z bialymi przebawieniami czasem co dla mnie dziwne a kiedys zauwazylam ze to cos sie na stolcu poruszało mała niteczka krotka. Uznalam to za zwidy jakies ze w oczach mi sie mieni juz, ale dzis wrocilam z pracy do domu wyproznilam sie i na stolcu zobaczylam wędrujaca i poruszajaca sie niteczke wielkosci 4-5mm. Nie wiem co poczac, musze do lekarza rodzinnego popędzić, mam dosc tego swinstwa, a swedzi ze hej!

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: