Reklama:

Jezu...ja mam dopiero 12 i owsiki....koniec mojego zycia..aaaa...... (127)

Forum: Pediatria - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
18-12-2008, 21:25:00

Hej ja również walcze z tymi cholernymi robalami kto ma jakiś dobry sposób na to świństwo męcze juz sie z nimi chyba zrok a wstydze sie isc do lekarza i wogóle plis pomóżcie bo zwariuje...
gość
07-01-2009, 20:09:00

ja tak samo walcze z tymi robalami i nie wiem co zrobic niewiem dlaczego sie zarazam moze ktos w klasie ma nawet przez picie wody z jednej butelki mozna sie zarazic jem pestki z dyni ale to nei pomaga bardzo swedzi niewiem co robic wstydze sie isc do lekarza bylam juz raz z tym problemem kolejny rraz isc boje sie bardzo ..
gość
08-03-2009, 16:58:00

Ja też niedawno miałam z nimi problem. Mam 17 lat i troche było mi głupio powiedzieć mamie. Gdy się dowiedziała od razu wysłała mnie do lekarza i zaczęłyśmy prać pościel, ręczniki itd. Nawet jeżeli nie chcecie mówić rodzicom (co nie jest dobrym wyjściem, bo oni mogą się zarazić), musicie iść do lekarza. Ja brałam VERMOX kosztuje ok 13 zł za 6 tabletek. Jest oczywiście na receptę i bierze się po 1 tabletce przez 2 dni, 10 dni przerwy i tak 3 razy! Co do pestek dyni: mi nie pomogły.
Pozdrawiam i życzę odwagi!
gość
16-03-2009, 20:36:00

A ja mam pytanie? czy od owsików sie chudnie?

gość
19-03-2009, 17:41:00

od owsików sie nie chudnie... chyba, ze towarzyszy Ci biegunka to wowczas automatycznie waga moze nieznacznie spaść bo sie odwadniasz itp.... walsnie też mam owsiki.. znowu po roku przerwy gnoje wrociily drugi raz ale mam vermox i pomaga... nie wiem jak jest z tymi pestkami i cytrusami
gość
23-03-2009, 18:14:00

A czy może tak być że przez owsiki niemogę przybrac na masie?
gość
24-03-2009, 14:18:00

JEDNO PYTANIE: moj syn (dzisiaj 9 lat) kiedy mial 2 lata to przez sen zgrzytal zebami,powiedziano mi ,ze to wlasnie przez owsiki, czy to mozliwe?ja nigdy u niego nie widzialam owsikow.
Nigdy klopotu z owsikami nie mialam ,u mnie w domu zawsze sie prasowalo bielizne i posciel,kontynuluje te "tradycje" i w sumie nie wiedzialam po co,teraz to wiem ,dziekuje!
gość
24-03-2009, 14:23:00

babcia recepta na owsiki:
1-HIGIENA I CZYSTOSC
2.metalowy kubel do kubla sie wsadza rozgrzany kanien lub cegle
polewa sie mlekiem i robi nasiadowki
3.a na przekaske sledzik
powodzenia
gość
01-04-2009, 10:41:00

Witam...mój synek złapał owsiki w Domu zabaw dla dzieci
. W poniedziałek
30.03.2009 wzieliśmy całą trójką (mąż, ja, syn) po jednej tabletce VERMOXU. Tak
zaleciła lekarka 1 tabletka raz na tydzień przez 3 tygodnie. Jak na razie ja z
mężem nic nie mamy, pościel zmieniamy, wietrzymy, pierzemy bieliznę, dbamy o
higienę
osobistą. Dziś jest 01.04.2009 od pierwszej tabletki minęło dwa dnia.
Syna ma coraz więcej i dziś podałam mu druga tabletką VERMOXU. Nie wiem czy będą
jakieś skutki uboczne, ale już nie daje rady z tym cholerstwem. Proszę o radę
jak się tego pozbyć. Ania....
gość
02-04-2009, 17:55:00

Szukam pomocy jestem w ciazy i chce z kims pogadać natalia

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: