moje dziecko też ma problem ze snem, jedna doktor powiedziala że to normalne, ale druga bardzo dobra kazała zrobić morfologie badanie moczu oraz na pasożyty. powiedziała że dziecko powinno spokojnie przesypiać noc.
Gość 2012-01-08 11:37:51 moja córka ma 2 lata budzić w nocy zaczęła się przed roczkiem, jest tragicznie budzi się na 3-6 godzin i się bawi, najpierw krzyczy, a później zaczyna się bawić. Nigdy jednak nie mieliśmy problemów z zasypianiem zasypiała sama po odłożeniu do łóżeczka w swoim pokoju. Od 2 tygodni doszły też problemy z zasypianiem. Córka nie śpi już w dzień.
Byliśmy u neurologa, dostaliśmy skierowanie do szpitala w ciągu 3 dni przeszła dużo badań neurolog, kardiolog, genetyk, endokrynolog, psycholog, eeg w czasie snu wszystkie wyniki w normie. Przy wypisie dostała hydroksyzynę, niestety nie jesteśmy w stanie jej podać bo jest gorzka i nawet w herbatce wyczuwa.
Dziecko od 2 tygodni jest też nieznośne w dzień nie chce się ubierać, nie chce się kąpać a wcześniej uwielbiała kąpiel. Przyszło do tego, że chyba będę musiała zrezygnować z pracy, bo nie jestem w stanie funkcjonować z tymi nocami. Nasze plany na przyszłość co do drugiego dziecka i budowy domu legły w gruzach.
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.