Reklama:

Jezu...ja mam dopiero 12 i owsiki....koniec mojego zycia..aaaa...... (127)

Forum: Pediatria - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
09-12-2012, 02:53:14

DO WSZYSTKICH NIE KUPUJECIE GŁUPIEJ CHEMII CO SZKODZI TYLKO NA JELITA!!!
Prawda jest taka ze aplikowanie do każdej potrawy a nawet herbat GOŹDZIKI (przyprawa) zwalcza raz na zawsze owsiki
gość
11-10-2013, 22:13:14

Gdy zachorowałam na owsiki miałam 11 lat.Na początku objawiało się silnym bólem brzucha.Powiedziałam o tym mamie.Musisz jeść dużo kwaśnego i w ogóle słodkiego.
Ja jadłam 2 plasterki cytryny (ohydne,ale działa)
Musisz podmywać się bardzo często.
Mi pomogło chociaż w tym, że nie swędziało mnie tak bardzo w nocy (prawie w ogóle) Ale żeby ich nie było musisz iść koniecznie do lekarza bo może wdać się zakażenie!
gość
06-08-2014, 20:11:32

Jak wieczorem poszedłem do łazienki jak się wycierałem zobaczyłem na papierze małego robaczka dowiedziałem się że chyba to owsik ale nie czuje swędzenia w okolicach tyłka obudziłem się wczoraj w nocy o 4:00 ileś tam minut ale nie czułem swędzenia w tyłku powiedziałem o tym mamie ale mówili że to nic poważnego i kazali mi wypić szklankę soku z ogórka ale nie wiem czy to pomoże czytałem że to pomaga lub nie napiszcie mi czy muszę iść do lekarza i czy zaatakowały mnie owsiki a i kiedyś 2 lata czy rok temu miałem tą samą sytuację nie wiem czy zacząć z tym walczyć czy nie napiszcie co robić!!!
gość
29-09-2014, 21:45:46

Treść zablokowana przez moderatora

gość
12-10-2014, 20:53:47

Hej. Mam 12 lat. Jakieś 2 miesiące temu złapałam owsiki, swędziało mnie ale za nic nie powiedziałam rodzicom . Dopiero 4 dni temu zdecydowałam sie powiedziec, bo bardzo mnie swedzialo. Szczerze powiedziawszy to jest najlepsze rozwiazanie. Dostalam lek i do tej pory nie czuje swedzienia. Co wieczór podmywam sie, (czasem jem słodycze :x) i objadam sie pestkami dyni nie zapominajac tez o myciu rak przed posilkami i po skorzystaniu z toalety. Pozdrawiam.
gość
14-12-2014, 16:51:22

Cheja ja nie mam owsików czy one są w dupie
gość
15-01-2015, 20:40:42

ja mam owsiki już 4 raz. TEraz nie jestem pewna czy są. Odbyt nie swędzi ale podczas mycia wydaje mi się, że są.mama za każdym razem się denerwuje, głównie dlatego, że mam jeszcze młodszych braci.
gość
28-01-2015, 17:02:15

Mam to gowno ! Czy jest jakis sposób na to swedzenie ? Nie wytrzymam mam 11 lat i Zamowilam na internecie para farm jak narazie stosuje go przez dwa dni i nie pomaga czy pomoze? Prosze o odpowiedz
gość
28-01-2015, 17:07:40

Gdy chodzimy do szkoly nie radze isc do lekarza ! Lekarz ma obowiazek poinformowac szkole azkola rodzicow a rodzice dzieci !
gość
23-11-2015, 20:37:40

Ją obecnie mam 9 lat zauważyłam dwa dni temu owsiki , swedzi mnie pupa i pieczę

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: