Przestańmy się krytykować , bo baby mają to do siebie, że się nie wspierają tylko sobie błędy wytykają.
Tak jesteśmy słaba płeć a tylko dlatego , że nie wytrzymujemy presji ze możemy coś zrobić żle a facet na ogół ma to w dup...e Za wszelką cenne chcemy być idealne i dlatego krytykujemy innych aby siebie
"wybielić" facet ma fajną cechę " chce być szczęśliwy inni mnie nie interesują" DROGĘ KOBIETY PROSZĘ WAS SPRÓBUJEMY I MY TAK ŻYĆ , A BĘDZIE NAM WSZYSTKIM LEPIEJ :)
do pani co napisała ten fragment:
Jest pani "matka, kobietą roku" - brak krytyki , dużo zrozumienia jednym słowem brać przykład z pani.
"U obu pań,antysłoiczkowych widzę ogromne problemy z pisownią.Może to dysleksja,a może przemęczenie? Każda matka wie najlepiej co dobre dla jej dziecka,a jeśli nawet nie wie,to od tego właśnie są owe strony,powinnyśmy służyć sobie tu radami,a nie krytykować się i robić z siebie matki roku. Mam czwórkę dzieci w wieku od 19 lat do 6 miesięcy,wszystkie wychowane na butelce i mleku modyfikowanym,gdyż z powodów zdrowotnych nie mogłam
karmić piersią.Zupki i obiadki robiłam sama lub ratowałam się słoiczkami,czy jestem przez to gorszą matką?Dzieci zawsze szczepiłam i podawałam witaminy zarówno naturalne(owoce,warzywa) jak i suplementy np.tran.Moje dzieci 19,15 i 13 lat są piękne i rozwijają się całkiem normalnie,mają zdrowe zęby,kości i nie mają problemów w nauce i najważniejsze uważają,że jestem najlepszą
mama na świecie,mam nadzieję,że moje najmłodsze szczęście będzie rozwijać się równie prawidłowo pozdrawiam wszystkie mamy i ich pociech,cieszcie się wspólnymi chwilami,dzieci tak szybko dorastają"