Mój synek ma 6 miesiecy wazy 7,5kg
4-5 mleko z piersi
7-8 mleko z piersi
9-10 kaszka mleczo-ryżowa (pół porcji)
12-13 zupka (pół sloiczka)
14-15 deserek (pół sloiczka)
17 mleko m 120ml
20-21 mleko m 150ml
i oczywiście mleko z piersi 😀
Pozdrawiam
Gość 2017-04-02 21:55:20
Mój synek ma 6 miesiecy wazy 7,5kg
4-5 mleko z piersi
7-8 mleko z piersi
9-10 kaszka mleczno-ryżowa (pół porcji)
12-13 zupka (pół sloiczka)
14-15 deserek (pół sloiczka)
17 mleko m 120ml
20-21 mleko m 150ml
i oczywiście mleko z piersi 😀
Pozdrawiam
Gość 2014-12-13 23:02:30
Jestem tego samego zdania co Pani, ktora pisze o chemi w sloiczkach. Nie podaje swojem dziecku nic ze sloika sama gotuje. Co do szczepionek t sie zgodze sama chemia i zaden lekarz nie da gwarancji ze dziecko po szczepieniu nie zachruje na dana chorobe. Prawda jest to ze szczepionki , ktre zostal wycofane z USA jako szkodliwe trafily do Polski jako obowiazkowe. Zamiast medycyna dbac o maluchy t od urodzenia faszruje je sie chemia w jedzeniu oraz zastrzkach. A tomleko modyfikkwane to sam syf. Dzieci sa nienaturalnie duze. Maja wielkie glowy i wygladaja jak balony masakra!!!!!
Gość 2014-07-24 20:06:22
nierozumiem jak mozna faszerowac dziecko sloikami ze sztucznym jedzeniem, ktore deformuje dzieci!!bo co bo wygodne? a pozniej patrzec jaka krzywice i choroby maja dzieci w wieku dorastajacym , ja swoim dzieciom wsyztsko gotuje sama , szukam najlepszych warzyw i owocow, nigdy nie podalam sloika i karmilam, piersia przez 7 meisiecy , zamiast sokow naslodzonych i chemicznych, gotuje kompot , ktory jest zdrowszy i tanszy, kaszki tez *** dzieci i wygladaja jak napompowane dlatego robie naturalna manne , lub owsianke , ludzie ...kiedys nie bylo chorob ludzie ejdli naturalnie a teraz wsyztsko chemia.... nawet nie szczepie dzieci bo to kolejny wymysl dla ciemnoty podczas kiedy w innych krajach wysoko rozwinietych szczepienia sa zabronione...moje dzieci wogole nie choruja i wygladaja pieknie i zdrowo. Rozwazcie drogie mamy czym sie chwalicie, bo to co prezentujecie jest hańbiące.Tylko nie dziwcie sie potem ze wasze dzieci maja problemy w szkole z nauka , maja krzywice albo inne choroby obecnego chemicznego wieku!!!
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.