]Gość 2014-07-24 20:06:22
nierozumiem jak mozna faszerowac dziecko sloikami ze sztucznym jedzeniem, ktore deformuje dzieci!!bo co bo wygodne? a pozniej patrzec jaka krzywice i choroby maja dzieci w wieku dorastajacym , ja swoim dzieciom wsyztsko gotuje sama , szukam najlepszych warzyw i owocow, nigdy nie podalam sloika i karmilam, piersia przez 7 meisiecy , zamiast sokow naslodzonych i chemicznych, gotuje kompot , ktory jest zdrowszy i tanszy, kaszki tez *** dzieci i wygladaja jak napompowane dlatego robie naturalna manne , lub owsianke , ludzie ...kiedys nie bylo chorob ludzie ejdli naturalnie a teraz wsyztsko chemia.... nawet nie szczepie dzieci bo to kolejny wymysl dla ciemnoty podczas kiedy w innych krajach wysoko rozwinietych szczepienia sa zabronione...moje dzieci wogole nie choruja i wygladaja pieknie i zdrowo. Rozwazcie drogie mamy czym sie chwalicie, bo to co prezentujecie jest hańbiące.Tylko nie dziwcie sie potem ze wasze dzieci maja problemy w szkole z
nauka , maja krzywice albo inne choroby obecnego chemicznego wieku!!!
ciężko się czyta wypowiedzi tego typu kiedy komentujący mało co wie na dany temat ... ehh.. Nie wiem czy jest sens wyprowadzania Pani z błędu bo każdy chyba ma swój mózg i inteligencję by podejmować decyzje samodzielnie.. Ale zastanawiam się skąd ma Pani takie informacje bo brzmią bardzo abstrakcyjne . Kiedyś się nie chorowało??? Tak tak I ludzie żyli wiecznie ... Kiedyś chorowało się więcej i było więcej zgonów bo właśnie nie było szczepionek i człowiek mając
Odrę umierał. Ale to trzeba coś wiedzieć na ten temat.. A co do słoiczków hmmm wszystko jest dla ludzi A o tej chemii o której Pani pisze to ja nie wiem jaka firma taka chemię dodaje ,???? Mamy składy wypisane i mamy możliwość wyboru.. Nie mówię by karmić dziecko codziennie smoczkiem ale czasem czemu nie jeśli ma dobry sklad A dużo firm produkuje słoiczki z bardzo dobrym składem czasem nawet lepszym niż byśmy kupili w sklepie.. rozumiem że pampersow też Pani nie używa i stosuje Tetry jak to kiedyś było.... chemii tak jest więcej teraz z produktach ale jeżeli ktoś potrafi czytać i zna się troszkę to potrafi wybrać żywność dobrej jakości...
Pozdrawiam i życzę poczytania troszkę na dane tematy.
Matka 2 dzieci