Reklama:

DZIWNE ZACHOWANIE DWULATKA.autyzm? (132)

Forum: Przypadki pediatryczne

Początkująca
17-11-2008, 07:50:00

POMOCY
BARDZO PROSZĘ WAS O NAMIARY NA JAKIEGOŚ DOBREGO NEUROLOGA DZIECIĘCEGO W WIELKOPOLSCE OKOLICE PIŁY NAJLEPIEJ .JESTEM ZAREJESTROWANA DO PORADNI OCENY ROZWOJU ALE TO DOPIERO NA 23 LUTEGO NIE MOGĘ TAK DŁUGO CZEKAĆ BO ZWARIUJĘ.JUŻ TRUDNO MI SPAĆ JEŚĆ A GDZIE TU LUTY.PROSZĘ POMÓŻCIE.
05-12-2008, 10:35:00

Czy pani Hania78 jest może z Gdańska?? Jeśli tak proszę o pomoc z jakimi lekarzami pani współpracowała lub dalej współpracuje??Wprawdzie nie mamy jeszcze diagnozy ze nasze dziecko jest chore ale chcielibyśmy to sprawdzić u specjalistów. Jeśli można proszę o odpowiedz pozdrawiam mlenka78
Wtajemniczona
05-12-2008, 15:06:00

witam, a jestem z Elbląga i miałam do wyboru albo poradnia autystyczna w Olsztynie albo w Gdansku - do gdanska mam blizej wiec tam sie zarejestrowałam. To jest por. przy ulchopina 42, gd. wrzeszcz, bylismy u "szefowej" tej poradni bardzo doświadczonej w autyzmie (pracuje z takimi dziecmi juz 15 lat). To jest p.dr Mazur. tel do por.058-5203830
hania78
Początkująca
05-12-2008, 15:43:00

Bardzo gorąco pani dziękuję
Początkująca
08-12-2008, 10:34:00

Jesteśmy już po kolejnej wizycie w Czeladzi, teraz czekamy na wizytę w aCentrum w Warszawie i jedziemy tam 12 grudnia, do poradni neurologicznej mamy skierowanie dopiero na 13 lutego do Krakowa, będziemy chcieli się zarejestrować wcześniej do Warszawy nie wiem na ile nam się to uda. U naszego dziecka stwierdzono że przejawia cechy dziecka autystycznego, kolejna wizyta w Czeladzi w styczniu jak dobrze pójdzie a jak nie to dopiero w lutym.Czy ktoś wie co potrzebne mi będzie w aCentrum, jakie dokumenty?[addsig]
inka
Początkująca
08-12-2008, 10:37:00

Czy ktoś zna jakiegoś lekarza neurologa z Kliniki Neurologii Dzieci i Młodzieży z Warszawy, potrzebuje numer telefonu żeby umówić się z nim na wizytę. Z góry dziękuję [addsig]
inka
Początkująca
17-01-2009, 14:17:00

Chciałabym wiedzieć czy wasze dzieci miały badania robione w kierunku candidy te u których stwierdzono autyzm i czy lekarze proponowali wam leczenie autyzmu chelatowaniem?
inka
Początkująca
17-01-2009, 14:19:00

proszę o odpowiedz i kontakt
inka
Wtajemniczona
17-01-2009, 15:25:00

Ja mojej córce musiałam zrobić to badanie (chodzi pewnie o bad. kału na obecność grzybów?), robi sie je dziecku podejrzanemu o autyzm, obecnosc grzybów potwierdza tę diagnozę. Natomiast o takim leczeniu nie słyszałam.
hania78
Początkująca
18-01-2009, 06:23:00

ile takie badanie kosztuje i gdzie je można zrobić, czy potrzebne jest skierowanie?
Metoda chelatowania jest bardzo interesująca, czytaliśmy o niej w necie oto ta strona
http://www.dzieci.org.pl/cgi/forum/ikonboard.cgi?act=Print;f=12;t=5619
http://www.dzieci.bci.pl/strony/autism/radykalne.htm
http://www.dzieci.bci.pl/strony/autism/o_potrzebie_leczenia.htm proszę o odpowiedź[addsig]
inka

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

Czy znasz i stosujesz 4 Lacti Baby?
Chcielibyśmy podjąć temat dotyczący suplementacji dla najmłodszych i zapytać Was o doświadczenia związane z produktem 4 Lacti Baby. Może ktoś z Was już z niego korzystał lub słyszał o nim od innych rodziców? 4 Lacti Baby to probiotyk, znany ze swojego pozytywnego wpływu na zdrowie jelitowe. Często stosowany jest w kontekście równowagi mikroflory bakteryjnej, zwłaszcza u najmłodszych. Czy ktoś z Was zauważył pozytywne efekty po zastosowaniu 4 Lacti Baby? Może poprawa trawienia u Waszych maluchów, zmniejszenie kolki czy inne korzyści? Czy może stosujecie inne produkty zamiast probiotyków? Zależy nam na wymianie doświadczeń i opinii, bo wiadomo, że wybór suplementu dla niemowlaka to odpowiedzialna decyzja. Dzielcie się swoimi historiami! Czekamy na Wasze odpowiedzi! A w międzyczasie zapraszamy do udziału w konkursie! https://forumginekologiczne.pl/wiadomosc/4-lacti-baby-wez-udzial-w-quizie-i-wygraj-atrakcyjne-nagrody/30990
gość
Zgrubienie na piersi u 12 latki
Witam, u mojej 12 letniej Córki zauważyłam na lewej piersi zgrubienie, Córka mówi że przy dotyku ją boli. Dodam że jeszcze nie zaczęła dojrzewać piersi jej nie rosną.Jedna miers ma zupełnie płaska a w drugiej widoczne jest to zgrubienie. Chciałam się poradzić bo trochę mnie to niepokoi. Możliwe że właśnie zaczynają jej rosnąć piersi. Ale Myślę żeby udać się do pediatry. Będę wdzięczna że wszelkie odpowiedzi. Pozdrawiam
gość
Pasożyty
Witam mam do państwa pytanie gdyż pojawiła się u jednego domownika glista ludzka cała rodzina dostała przepisany zentel oprócz 4 letniego dziecka które najpierw musi zrobić badania kału i moje pytanie brzmi czy jest sens brania leku szybciej niż dziecko czy trzeba jeszcze poczekać aż będą wyniki badań i wtedy dopiero wszyscy mają wziasc zentel czy nie ma do rzeczy różnica 7 dni ?
gość
Ob 74
Witam , mój synek 3 lata dziś odebrałam wyniki on 74 szok , nie wiem skąd taka liczba strasznie się boje . Dziecko ogólnie nie gorączkuje , słabiej je ale je , piję normalnie ... W nocy mi się wybudza jest płacz i strasznie kopie nogami ... Crp też wyszło ale nie aż taki . Wyszło dwa . Bardziej się boje o te Ob że aż takie wysokie , syn po grupie powikłania zapalenie mięśni, ale nie uszkodzone zrobiono badania . Po prostu nie chodził kilka dni bo go musiało boleć . Teraz chodzi biega ... Czy te OB może być po zapaleniu mięśni ?
Reklama: