Reklama:
Reklama:
Reklama:

Popularne na forum

[CYTAT] gość 05-06-2018, 19:00:24 Widzę ze od dłuższego czasu ten temat krąży po internecie i nikt nie może znaleźć odpowiedzi. Ja tez chodziłam po lekarzach z synkiem bo miał piasek w kupie. Wszyscy mega zdziwieni o czym my mówimy. Az zaczęłam nosić próbki. Jak to w Anglii wszystko to normalne i naturalne. Ale mały bardzo płakał jak robił kupę. Miał aż rany na odbycie. Poszłam z nim na ostry dyżur i wtedy dopiero zaczęli badać czytaj szukać w necie 😉 byłam szybsza od nich i znalazłam. To jest laktoza. Tak właśnie się objawia. A grudki to niestawione cukry. Kiedy odstawiłam wszystko co pochodzenia mlecznego, trochę się uspokoiło. Potem jak juz byl większy to zaczęliśmydawać mleko sojowe.[/CYTAT] Witam, wiem ze post był bardzo dawnontemu ale mam jedno pytanie czy te kropeczki , piasek był w kolorze ciemno brązowym czy inny?
5 komentarz
ostatni 5 miesięcy temu  
/ gość
Chcielibyśmy podjąć temat dotyczący suplementacji dla najmłodszych i zapytać Was o doświadczenia związane z produktem 4 Lacti Baby. Może ktoś z Was już z niego korzystał lub słyszał o nim od innych rodziców? 4 Lacti Baby to probiotyk, znany ze swojego pozytywnego wpływu na zdrowie jelitowe. Często stosowany jest w kontekście równowagi mikroflory bakteryjnej, zwłaszcza u najmłodszych. Czy ktoś z Was zauważył pozytywne efekty po zastosowaniu 4 Lacti Baby? Może poprawa trawienia u Waszych maluchów, zmniejszenie kolki czy inne korzyści? Czy może stosujecie inne produkty zamiast probiotyków? Zależy nam na wymianie doświadczeń i opinii, bo wiadomo, że wybór suplementu dla niemowlaka to odpowiedzialna decyzja. Dzielcie się swoimi historiami! Czekamy na Wasze odpowiedzi! A w międzyczasie zapraszamy do udziału w konkursie! https://forumginekologiczne.pl/wiadomosc/4-lacti-baby-wez-udzial-w-quizie-i-wygraj-atrakcyjne-nagrody/30990
1 komentarz
ostatni 2 miesiące temu  
Witam, jestem w 30 tyg ciąży u nas również na USG które było robione z powodu wielowodzia stwierdzono duble bubble, czy ktoś może powiedzieć coś więcej?
18 komentarz
ostatni 2 miesiące temu  
/ gość
4 Lacti Baby to probiotyk w postaci kropli bezpieczny dla noworodków i wcześniaków. 4 Lacti Baby można stosować jako uzupełnienie codziennej diety, a także wspomagająco podczas leczenia: - biegunki - wymiotów - infekcji pokarmowych - antybiotykoterapii. Weź udział w QUIZie, odpowiedz na kilka pytań i wygraj zestaw kosmetyków Tołpa Dermo Face. Zapoznaj się z ulotką Więcej informacji znajdziesz na: https://forumginekologiczne.pl/wiadomosc/4lacti-baby-wez-udzial-w-quizie-i-wygraj-atrakcyjne-nagrody/30990
1 komentarz
ostatni 2 miesiące temu  
Witam z mam ten sam problem czy coś się wyjaśniło??? Proszę o informację
2 komentarz
ostatni 7 miesięcy temu  
/ gość
Cześć Forumowicze! Jakie praktyki i strategie stosujecie, aby zadbać o mikroflorę Waszych dzieci? Czy stosujecie jakieś suplementy probiotyczne dla Waszych dzieci? Jeśli tak, jakie są Wasze ulubione produkty, a może macie jakieś sprawdzone domowe sposoby na wprowadzenie korzystnych bakterii do diety dziecka? Chętnie posłuchamy Waszych doświadczeń i pomysłów na pielęgnowanie zdrowej mikroflory u najmłodszych. Podzielcie się swoimi praktykami! Poznaj 4 Lacti Baby, probiotyk bezpieczny dla noworodków i wcześniaków dostępny w postaci łatwych do podania kropli. Przypominamy, że nadal możecie wziąć udział w Quizie i wygrać ciekawe nagrody :-) https://forumginekologiczne.pl/wiadomosc/4-lacti-baby-wez-udzial-w-quizie-i-wygraj-atrakcyjne-nagrody/30990
1 komentarz
ostatni 2 miesiące temu  
Witam. Dostałam fluconazole dla córki która ma 3 tygodnie. Na pleśniawki w buzi. Tylko jak mam jej to podać smarować buzię w środku i język?
1 komentarz
ostatni 4 dni temu  
/ gość
Witam serdecznie, w dniu dzisiejszym wykonaliśmy badanie u syna lat 7: inr oraz aptt (po wczorajszym krwawieniu z nosa). Wyniki poszczególnych czynników wynoszą odpowiednio: - inr 1,09 (norma dla dorosłych: 0,8-1,2) - wskaźnik protrombinowy 92,1% (norma dla dorosłych: 80-120) - czas protrombinowy 12,6 ( norma dla dorosłych: 9,9-37,7) aptt 42,3 (norma dla dorosłych: 25,1-37,7) Proszę mi powiedzieć czy wczorajszy krwotok mógł wpłynąć negatywnie na wyniki badania. I drugie pytanie, czy takie wartości mogą stanowić przeciwskazanie do zabiegu usunięcia podkrwawiającej zmiany w nosie.
1 komentarz
ostatni 5 miesięcy temu  
/ gość
Reklama: